UITZETLIJSTEN EN BENODIGDHEDEN

Goede voorbereiding op de komst van jullie baby

GOEDE VOORBEREIDING

Wij zorgen dat je goed voorbereid bent op de komst van jullie baby. Daarom hebben we een lijst gemaakt met de spullen die je voor, tijdens en na je kraamweek nodig hebt. Zo heb je alles in huis voor een fijne kraamtijd. In het intakegesprek nemen we het uiteraard ook nog met je door.

Handige tip: Je kan de hulpmiddelen ook online bestellen via duxxie.nl/kraamzorg.nl. Zij bezorgen de producten gratis bij je thuis.

UITZETLIJST
(ENGLISCH) THINGS NEEDED

Ben je zwanger van een meerling?

Ook hiervoor hebben wij een complete uitzetlijst gemaakt. Zo ben je goed voorbereid op de komst van je baby’s.

Als je een meerling krijgt, is het lijstje met inkopen net even wat anders. In het intakegesprek nemen we ook nog met je door welke spullen je nodig hebt in je kraamweek. We helpen je graag om goed voorbereid te zijn op de komst van je baby’s.

UITZETLIJST MEERLING

KRAAMPAKKET

Als je aanvullend verzekerd bent, krijg je soms van jouw zorgverzekeraar een kraampakket. Daarin zitten allerlei producten voor je bevalling en kraamweek. In zo’n pakket zitten bijvoorbeeld kraammatrassen, onderleggers, gaaskompressen en kraamverband. Als je geen kraampakket van je zorgverzekeraar ontvang, kan je er zelf eentje aanvragen. Dat kan bij de apotheek, bij je zorgverzekeraar of via Duxxie. De kosten van een kraampakket liggen tussen de 25 en 30 euro.

HULPMIDDELEN

Verder zijn er nog een aantal verplegings- en verzorgingshulpmiddelen voor je thuisbevalling en de kraamweek. Belangrijke benodigdheden zijn klossen om je bed te verhogen, een ruggensteun, ondersteek en een postoel. Deze artikelen kun je huren. Dit kan je tijdens het intake gesprek regelen met de intaker via Duxxie. Je kunt de hulpmiddelen op vertoon van je verzekeringspas ook ophalen bij een thuiszorgwinkel in jouw regio.  In het intakegesprek leggen we ook nog uit wat je precies moet aanschaffen. Heb je tussentijds al vragen, kun je ons bereiken via telefoonnummer 040 – 251 78 30.