THUISZORG

Alle vormen voor zorg thuis: persoonlijke verzorging en verpleging

THUISZORG

Thuiszorg is verzorging en verpleging die bij cliënten thuis wordt geleverd. Met onze zorg streven we ernaar u zolang mogelijk thuis te laten zijn in uw vertrouwde omgeving.
Zorgmed is een betrokken thuiszorgorganisatie, die alle vormen van zorg thuis biedt. Voor zowel persoonlijke verzorging, verpleging en thuiszorg bent u bij ons aan het juiste adres.

 

WIJKVERPLEGING

Het wijkteam verpleegkundigen en verzorgenden biedt naast persoonlijke verzorging ook verpleging zoals wondzorg, toediening medicatie, injecteren, katheteriseren, zorg rondom diabetes, stomazorg, zwachtelen en dergelijke.

HUISHOUDELIJKE HULP

Als u door ziekte of lichamelijke beperkingen het huishouden niet kunt doen, kunnen wij u daarbij helpen. Wij werken in kleine teams en hebben de kennis in huis om flexibel en snel de beste thuiszorg op te starten.

INDICATIESTELLING

Het team HBO verpleegkundigen van Zorgmed verzorgt uw indicatiestelling wijkverpleging voor de Zorgverzekeringswet en kan u tevens adviseren bij het aanvragen van een WLZ of WMO-indicatie.

EXTRA SERVICE

Zorgmed biedt naast thuiszorg ook extra services. Denk hierbij aan het regelen van moderne zorgproducten of woningaanpassingen waardoor u langer thuis kunt wonen of uw woongenot kunt vergroten.