DE WIJKPLAATS

FAB28 en Het Trefpunt in Stratum en Woensel-West

DAGBESTEDING ‘DE WIJKPLAATS’

In onze wijkplaatsen in Stratum en Woensel-West brengen wij dagbesteding dichterbij de mensen. Wij organiseren allerlei activiteiten: van buiten- en beweegactiviteiten tot recreatieve activiteiten. De Wijkplaats biedt u structuur en helpt u met het opdoen van sociale contacten. Voor een gezellig praatje onder het genot van een kopje koffie of een leuke activiteit bent u bij de wijkplaatsen aan het juiste adres!

Onze wijkplaatsen zijn drie dagen in de week geopend op maandag, dinsdag en donderdag. De openingstijden verschillen per wijkplaats maar zowel in de ochtend als in de middag zijn er mogelijkheden. Bij beide wijkplaatsen is professionele begeleiding aanwezig. De professionals worden ondersteund door vrijwilligers en of stagiaires. Zij staan allen voor u klaar met kwalitatieve begeleiding en een verscheidenheid aan activiteiten.

VOOR WIE

Onze wijkplaatsen FAB28 en Het Trefpunt zijn voor alle inwoners vanaf 18 jaar uit de wijken Stratum en Woensel-West. Onze deelnemers hebben verschillende leeftijden, culturele achtergronden en hebben ieder hun eigen levenssituatie. Tijdens gezamenlijke activiteiten leert u elkaar beter kennen. Bovendien bieden de activiteiten u de structuur en houvast die u nodig heeft.

WAAROM KIEZEN VOOR ZORGMED

  • Niets moet, veel mag
  • Locatie met veel mogelijkheden
  • Contact met anderen staat centraal
  • Grote verscheidenheid aan activiteiten
  • Flexibel, klein team van zowel gediplomeerde verzorgenden, verpleegkundigen en begeleiders als vrijwilligers
  • Opvang bij eenzaamheid, psychische problemen, geheugenverlies en lichamelijke problemen
  • Zorg voor en door inwoners van Eindhoven en omgeving
  • HKZ – kwaliteitscertificaat
CONTACT

INDICATIE AANVRAGEN?

Woont u in één van de bovengenoemde wijken en denkt u dat dit iets voor u is? Neem dan contact op met uw wijkgeneralist of kom eens binnenlopen in ons wijkgebouw.

Heeft u vragen? Belt u ons dan gerust op 040 – 251 78 30.