DAGBESTEDING

De wijkplaatsen

DAGBESTEDING

Dagbesteding betekent een zinvolle besteding van de dag. Lukt het niet meer thuis activiteiten te ondernemen? Is er sprake van vereenzaming? Of is er sprake van overbelasting bij de partner en/of de mantelzorgers?

Dan kan dagbesteding de oplossing zijn. Het aanbrengen van dagstructuur en actief zijn in een vertrouwde omgeving vinden wij erg belangrijk. Dat komt de mentale gezondheid ten goede. Door de ontlasting van de thuissituatie en het aanbieden van een prettige dag invulling blijft het voor veel mensen mogelijk om thuis te kunnen blijven wonen.

VOOR WIE

In Eindhoven zijn een aantal wijkplaatsen waarbij Zorgmed de professionele begeleiding verzorgd. Deze wijkplaatsen zijn er speciaal voor mensen uit deze desbetreffende wijk. Een plek om samen te komen, ondernemen van activiteiten en het drinken van een kopje koffie. Onder het kopje wijkplaats lees je hier mee over.

DE WIJKPLAATS IN WOENSEL EN STRATUM

Onze wijkplaatsen FAB28, Het Trefpunt en Andromeda zijn voor alle inwoners vanaf 18 jaar van de wijken Stratum en Woensel-West. Onze deelnemers zijn van verschillende leeftijden, culturele achtergronden en hebben ieder hun eigen levenssituatie. Tijdens gezamenlijke activiteiten leert u elkaar beter kennen. Bovendien bieden de activiteiten u de structuur en houvast die u nodig heeft.

LEES MEER