BIJ ONS WERKEN

Kom werken bij de gezelligste zorgorganisatie van Brabant!

KOM JIJ BIJ ONS WERKEN?

VACATURES

Wij, Zorgmed, zetten ons in voor onze medewerkers. We zijn trots op onze teams en blij met de mensen die bij ons werken. Dat willen we graag zo houden.
We doen er dan ook alles aan om onze medewerkers tevreden te houden.

WERKEN BIJ ZORGMED

We zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s om onze teams te versterken. Wil jij deel uitmaken van ons team? Heb je affiniteit en diploma’s om te werken in de kraamzorg, thuiszorg of als begeleider? Bekijk onze vacatures om te zien of er iets bij je past.

VACATURES

TEAMPLAYERS

We denken met onze medewerkers mee en hebben korte lijntjes zodat we zo goed mogelijk op de hoogte zijn van wat er speelt binnen de teams en bij onze medewerkers persoonlijk. Een persoonlijk gesprek is altijd mogelijk. Ons motto is “samen sta je sterk”. Persoonlijkheid, betrokkenheid en er voor elkaar zijn. Elke afdeling heeft een eigen leidinggevende die makkelijk bereikbaar is voor al je vragen. Laagdrempelig en met een luisterend oor. Er wordt gekeken naar oplossingen om met plezier aan het werk te zijn.

FIT EN GEZOND

Ook vinden we het belangrijk dat ons team fit en gezond blijft. Daarom bieden we vanuit Zorgmed mogelijkheden aan om hiermee aan de slag te gaan. Je kunt hierbij denken aan een cursus stressregulatie en Mindfulness. Je krijgt als medewerker de mogelijkheid hier gebruik van te maken.

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Bekijk onderstaande video en kom ook werken bij de gezelligste zorgorganisatie van Brabant!
Mail naar info@zorgmed.nl.

LEREN EN WERKEN

Zorgmed is een erkend leerbedrijf. We werken samen met Summa College, Avans Hogeschool en Fontys Zorg voor wat betreft BBL- en BOL-trajecten. Binnen deze verschillende leertrajecten kun je bij ons een werk-leer-overeenkomst krijgen. Bij een BBL-traject ben je bij ons in loondienst en daarnaast ga je gemiddeld 1 dag in de week naar school. Bij een BOL-traject kun je bij ons stage lopen, hiervoor ontvang je een stagevergoeding.

CURSUS EN OPLEIDING

Daarnaast streeft Zorgmed er naar om een goed opgeleid team te hebben en willen we graag up to date zijn. Daarom bieden wij aan onze medewerkers cursussen en opleidingen aan in overleg. We hebben een opleidingsbeleid en denken graag mee aan de ontwikkeling van onze medewerkers.

BEKIJK VACATURES

COLLEGA’S AAN HET WOORD

Ik ben Hanneke Lavrijsen, 40 jaar en werk aankomende oktober 6 jaar bij Zorgmed. De manier hoe laagdrempelig ik bij de organisatie binnen ben gekomen weerspiegeld hoe ik de rest van mijn loopbaan ervaar. Ik kwam met Zorgmed in aanraking doordat er een Opendag was van de dagbesteding (die ze toen nog hadden)  bij mij in de buurt. Ik ging hier gewoon met mijn kinderen even langs omdat ik nieuwsgierig was, en ook wel een beetje omdat ik een baan zocht en eerder nog nooit van Zorgmed had gehoord.

Tijdens de Open dag kwam ik in gesprek met de manager van het TAB (Team Ambulante Begeleiding) en terwijl mijn kinderen met een collega van Zorgmed lekker aan het voetballen waren werd mijn interesse gewekt. Na het informele gesprek met de manager gaf zij aan dat er nog een vacature open stond binnen het team en dat ze het leuk vond als ik langs kwam om hierover te praten. Zo gezegd zo gedaan en nu zijn we 6 jaar verder 😊

De laagdrempeligheid en altijd terecht kunnen bij collega’s en mijn leidinggevende vindt ik erg prettig. Dit maakt dat ik me op gemak en veilig voel en het hierdoor ook snel zeg tegen mijn leidinggevende als er bv. Iets speelt qua je niet helemaal lekker voelen of andere privé omstandigheden. Zeker het vooraf dingen bespreken waardeert mijn leidinggevende zodat je samen kan kijken naar oplossingen.

Binnen het team organiseren we ook af en toe informele uitjes om elkaar ook anders te leren kennen dan alleen werk gerelateerd. Zeker omdat je elkaar soms als collega’s al weinig ziet vindt ik dit altijd heel gezellig! Al met al een hele fijne organisatie die open staat voor nieuwe ontwikkelingen en medewerkers die weer hun eigen expertise en visie hebben!

Hanneke Lavrijsen

Ik werk inmiddels zo’n 10 jaar bij zorgmed. Ik vind het een heerlijk bedrijf het voelt als familie. Je wordt heel vrij gelaten en mag op jouw manier je werkzaamheden verrichten. Er wordt naar jou als mens gekeken en niet alleen als werknemer. Ze zijn dankbaar voor het werk wat je doet en dat wordt ook benoemd. Er zijn voldoende doorgroei mogelijkheden. Je wordt op de hoogte gehouden van de bedrijfsvoering en veranderingen. Al met al ik ben zeer tevreden en werk super graag voor zorgmed!!

Mieke van der Maat

Mijn naam is Marjolein Heyms en ik ben 21 jaar oud. Ik ben sinds oktober 2019 werkzaam bij kraamzorg Zorgmed.

Bij mijn vorige werkgever was ik niet helemaal tevreden en na veel wikken en wegen toch besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever. Zorgmed kwam op mijn pad en na het 1ste gesprek had ik er meteen een goed gevoel over. Dat gevoel is nooit meer weggegaan en ben erg blij met de keuze die ik gemaakt had. Alles gaat in goed overleg en daardoor heb je een fijne samenwerking. Bij twijfel, vraag een gesprek aan en ervaar het zelf !

Marjolein Heyms
Mijn naam is Nancy Heerkens, ik werk bijna 3 jaar bij Zorgmed als ambulant begeleider/behandelaar binnen het team behandeling.

Wat mij aanspreekt binnen Zorgmed is de sfeer, deze is warm en gemoedelijk. Het is een gemakkelijk benaderbaar team, collega’s zijn er voor elkaar. Wanneer ik ergens tegen aanloop op persoonlijk vlak of op professioneel vlak, dan zijn er collega’s die willen je helpen en ondersteunen. Dat waardeer ik erg in het team.
Zorgmed vindt het belangrijk dat het goed gaat met medewerkers, signalen die afgegeven worden, worden serieus genomen en als het nodig is, word je gezegd aanpassingen te doen in je werkagenda. Hier word ook met je op teruggekomen, balans tussen werk en privé moeten in orde blijven, werk is werk en als je thuis bent, staat je telefoon uit.
Daarnaast zijn de lijntjes binnen Zorgmed erg kort, het maakt niet uit in welke functie iemand werkzaam is.
Verder zit er veel kwaliteit binnen het team, iedereen heeft zo zijn eigen specialisaties en kan hiervoor benaderd worden binnen Zorgmed om mee te denken in casuïstiek. Ik vind dat erg leuk om te doen, hierdoor merk je ook dat er veel vertrouwen is over de kwaliteit die men levert naar casussen.
Een nadeel van een kleiner bedrijf is, dat er minder geld te besteden is aan opleiding. Hierin worden bewuste keuzes en afspraken gemaakt. Dit heeft ook een gedeelte te maken met de financiering vanuit de gemeentes, wanneer deze financiering beter/hoger is, is er ook gemakkelijk meer ruimte om geld vrij te maken voor opleiding.
Ik hoop dan ook nog vele jaren binnen Zorgmed werkzaam te mogen zijn.

Nancy Heerkens