NIEUWS

TERUG NAAR OVERZICHT

Als klein meisje wist ik het al….

Als klein meisje speelde ik altijd met poppen, vader en moedertje spelen was ook echt de favoriet. Al vrij snel wist ik dan ook dat ik later met baby’s wilde gaan werken. Maar eerst de middelbare school en daarna gaan doen wat ik het liefste doe: zorgen.

Toen ik op de middelbare school zat mocht ik ook gaan oppassen. Yes, dat is leuk! Met de kinderen spelen terwijl de ouders even gaan relaxen of naar een feestje gaan. Tijdens het oppassen werd er voor mij veel bevestigd, dit is wat ik wil. Maar dan met baby’s en de oudere broertjes/zusjes erbij betrekken. Ik zag het al helemaal voor me, ik als kraamverzorgster!

Eindelijk mocht ik aan de opleiding gaan beginnen, verzorgende- IG. Ik werd breed opgeleid, ouderenzorg, gehandicaptenzorg en de kraamzorg. Na 1,5 jaar mocht ik stage gaan lopen in de kraamzorg, wat was ik blij! Daarna moest ik een keuze maken, waar wilde ik me in specialiseren? De keuze was snel gemaakt. Het laatste jaar van mijn opleiding, een jaar waarin er veel ging veranderen, waarin ik ging afstuderen en het jaar waarin ik zelfstandig mocht gaan werken als kraamverzorgster. Gelukkig liep alles zo als gepland en studeerde ik af. Ook kreeg ik meteen een baan aangeboden. Ik kon eindelijk gaan doen waar ik al zolang van droomde en mijn droom werd werkelijkheid! Werken met baby’s, de ouders vertrouwen geven in wat ze kunnen, de oudere broertjes/zusjes erbij betrekken en bovenal het zorgen voor een ander!

Ik heb het mooiste beroep wat er bestaat en ben er ontzettend trots op! Liefs Marjolein 💕💙

Recente berichten