OVER ONS

Zorgmed hecht veel waarde aan kwalitatief goede zorg

WELKOM

DE KWALITEIT VAN ZORGMED

Wij bieden u graag goede en verantwoorde zorg. Zorgmed is HKZ gecertificeerd. Dat betekent dat wij in onze werkwijze voldoende aan de landelijke wet- en regelgeving. Wat wij daarnaast van belang vinden, is u te betrekken bij de zorg; zo houden wij bijvoorbeeld tevredenheidsonderzoeken en werken wij intensief samen met onze cliëntenraad. Wij vinden het  belangrijk dat de drempel om iets bij ons neer te leggen laag is.
Meer informatie met betrekking tot kwaliteit vindt u hier.

Ik heb ruim een jaar persoonlijke verzorging gehad en nu hebben mijn vrouw en ik huishoudelijke hulp. Ik kan niets anders dan zeggen dat het zeer goed is, alle 2. Ik zou geen andere instantie meer willen.

Ton Cornelissens

We hebben een fantastische kraamtijd gehad met Kaat! Ze was zeer zorgzaam en kundig. Heeft ons goed geholpen zodat ik kon herstellen en ons kindje kon leren drinken (had geen zuigreflex). Petje af voor alles wat ze voor ons gedaan heeft maar ons ook geleerd heeft!!! Fijne dames bij Zorgmed!

Jolanda van Eijden

Mijn vrouw is op vakantie kunnen gaan door de inzet van de medewerkers van Zorgmed. Ze hebben Annie vervangen zo goed als dat mogelijk was en waren er altijd als ik zorg (hulp) nodig had. Een dikke vette 10 voor jullie allemaal!!!

Wim Jaegers

WAAR WIJ VOOR STAAN

Zorgmed is een thuiszorgorganisatie die denkt in mogelijkheden. De cliënt staat centraal. Door de nauwe samenwerking met de verschillende teams lukt het ons een goede kwaliteit van zorg te leveren die divers inzetbaar is. In onze missie, visie en kernwaarde zie je dit terugkomen.

Zorgmed is een middelgrote thuiszorgorganisatie die met gezond boerenverstand en het denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen midden in de Brabantse gemeenschap staat.

Er is oprechte aandacht voor de mens en zijn mogelijkheden en voor de werknemers die het verschil willen maken.

Zorgmed wil  in de toekomst zijn kleinschalige en gemoedelijke karakter behouden met betrokkenheid naar zowel zorgvragers, mantelzorgers en medewerkers. De medewerkers werken autonoom en worden hierbij ondersteund waar nodig.

Door heldere processen, innovatie, verder specialiseren en door een intensievere samenwerking tussen de diverse afdelingen dient er een (financieel) gezond en stabiel resultaat behaald te worden.

De kernwaarde van Zorgmed zijn de volgende:

  1. Luisteren, eerlijkheid, duidelijkheid
  2. Kritische houding, lef, out of the box denken
  3. Samenwerken

TIPS OF COMPLIMENTEN?

TIPS OF COMPLIMENTEN?

Heeft u een tip ter verbetering of wilt u uw zorgmedewerker een compliment geven?
Wij horen deze feedback graag van u!

NEEM CONTACT OP