Verpleegkundige HBO

Over de vacature

DOELGROEP
Samen met je wijkteam draag je zorg voor mensen die thuis verzorging en/of verpleging krijgen. Dit zijn bijvoorbeeld mensen met psychogeriatrische problematiek, kwetsbare ouderen of mensen met chronische aandoeningen zoals MS, Parkinson of niet aangeboren hersenletsel. Ook mensen die kortdurende postoperatieve zorg en wondzorg nodig hebben, behoren tot onze doelgroep wijkverpleging.

WERKZAAMHEDEN
Je werkzaamheden in de uitvoering van de zorg bij de cliënten combineer je met coördinerende taken in deze zorg, het stellen van indicaties wijkverpleging en het evalueren van de zorgverlening. Je hebt zo nodig overleg met de huisarts, praktijkondersteuner, apotheek of een andere betrokken discipline. Je bent de schakel die zorgt voor een goede samenwerking in het wijkteam. Leerlingbegeleiding is onderdeel van je takenpakket.

WERKPLANNING
Samen met je team en de afdeling “planning”, bepaal jij je rooster.  Je werkt routes in de ochtend, namiddag en avond. Voor de extra taken heb je na je routes tijd op kantoor. Het is gebruikelijk om het weekend te werken en ook avonddiensten zijn onderdeel van je rooster. Je hebt een vaste vrije dag, in overleg te bepalen.

TEAM
Je werkt samen in een wijkteam bestaande uit verpleegkundigen, verzorgenden en helpende plus. Het is een klein en betrokken team. We streven naar korte lijnen en persoonlijk contact met elkaar. We vinden het leuk af en toe samen iets gezelligs te ondernemen.

BIJDRAGEN AAN KWALITEIT
Als HBO verpleegkundige heb je naast je werk in het wijkteam ook taken binnen de organisatie. Samen met de andere HBO verpleegkundigen binnen de afdeling V&V werk je aan het verbeteren van onze werkprocessen. Je kunt bijvoorbeeld extra taken hebben op het gebied van opleiding, skillstraining, onderzoek of het beoordelen van (innovatieve) ontwikkelingen voor de wijkverpleging. Heb je een bepaald talent? Wellicht kun je dat aanvullend op je werk als verpleegkundige gaan uitvoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van trainingen of (leerling-) begeleiding.

Wat breng je mee?

Je herkent je in onze kernwaarden. Luisteren en eerlijkheid vinden wij belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat je goed kunt samenwerken en helder communiceert. Je straalt rust en vertrouwen uit en je houdt van je werk en bent in staat kritisch met ons mee te kijken. Voldoe je daarnaast aan onderstaande eisen? Dan gaan wij graag in gesprek met jou over deze vacature.

  • In het bezit van HBO-V diploma

  • In het bezit van BIG registratie

  • Je hebt oog voor kwaliteit en kunt overstijgend denken en handelen

  • Je bent zelfstandig en kunt goed organiseren

  • In het bezit van een auto en rijbewijs

Waarom kiezen voor Zorgmed?

Zorgmed biedt al ruim 20 jaar verpleging, verzorging en huishoudelijke zorg in Eindhoven en omstreken. Zelfredzaamheid en eigen regie van onze clienten en hun familie, maar ook van onze medewerkers vinden wij belangrijk. Zorgmed is een gemoedelijke organisatie waar persoonlijk contact en aandacht hoog in het vaandel staan.

  • Een gezellige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s

  • Bijscholingen in kennis en vaardigheden

  • Salaris conform de CAO VVT (FWG 50) met 8% vakantiegeld

  • Deelname pensioenfonds PFZW

  • Wij bieden veel aandacht aan vitaal en gezond leven en werken

Solliciteer Direct

Locatie

Omgeving Eindhoven

Aantal uur

In overleg

Opleidingsniveau

HBO

Type dienstverband

Fulltime of Parttime

Contactpersoon

Enthousiast geworden of wil je meer informatie? Neem dan contact op!

Deel deze vacature:

De week van Willeke, HBO verpleegkundige in de wijk

Hallo, mijn naam is Willeke. Ik ben 27 jaar oud, en werk nu bijna 4 jaar bij Zorgmed als HBO verpleegkundige. Ik werk met mijn team in de wijken Strijp, Gestel en Veldhoven.
Ik heb een superleuke en afwisselende werkplek, als je het mij vraagt! Wat ik dan zo leuk vind? In de wijk leer je je cliënten echt kennen, je kunt echt wat voor mensen betekenen, en je hebt bovendien veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid. Mijn werk is nooit saai! Laat me je meenemen in mijn werkweek, dan krijg je hopelijk een beeld van wat ik zowel allemaal doe.

6.00u, trrrrring! Mijn wekker gaat! Tijd voor een ontbijtje, even de hond uitlaten en dan gauw de auto in. Ik begin mijn week met een ochtendroute in Gestel. Vandaag loop ik mee met een van de leerlingen die ik begeleid. De leerling wil vandaag graag een aantal verpleegtechnische handelingen laten beoordelen, daar gaan we mee aan de slag. Stomazorg, wondzorg, injecties zetten, het komt vandaag allemaal voorbij. Een leuke en leerzame route! We bezoeken maar liefst 10 adressen vandaag. Een drukke start van de week. Om 13.30 zijn we klaar en evalueren we de ochtend, dat ging goed, de toetsen zijn behaald!
Ik rij naar huis en werk thuis nog even aan een aantal zorgplannen. Er staan nog een aantal telefoontjes met collega’s, huisartsen en mantelzorgers op de planning, en dan zit de dag er alweer op!

Vandaag ben ik lekker vrij! Bij Zorgmed heeft iedereen een vaste vrij dag in de week. Voor mij is dat altijd op dinsdag.

Vandaag staat er geen route in mijn planning. Ik heb tijd om andere taken uit te voeren. In de ochtend staat er een intakegesprek gepland met een nieuwe cliënt. Daarna rijd ik naar kantoor, ik werk na een intakegesprek het liefst meteen het zorgplan uit, zodat alle informatie uit het intakegesprek nog vers in mijn hoofd zit! Nog even mijn mailtjes en berichten beantwoorden, en dan is het tijd voor pauze. We pauzeren samen in de gezellige pauzeruimte, of in de zomer lekker buiten in de tuin!
In de middag staat er een training voor blaaskatheterisatie op het programma. Bij Zorgmed hebben we ons eigen Skillslab, waar we verpleegtechnische handelingen kunnen trainen. Ik heb een cursus gevolgd en mag samen met een aantal collega’s trainingen geven en toetsen afnemen.

Vandaag werk ik een gebroken dienst in Stratum en Tongelre, in een wijkteam waar ik regelmatig inval. Gebroken diensten horen er een beetje bij in de thuiszorg. Dat heeft zo z’n voor- en nadelen. Ik moet een keer extra op en neer, maar ik ben ’s middags lekker vrij.

Ik begin mijn ochtend vandaag in Veldhoven. Ik ken een aantal van de cliënten in deze route al lang, soms voelt het bijna of ze familie zijn. Ik lees in de rapportage dat een van de cliënten slecht nieuws heeft gehad, na een onderzoek in het ziekenhuis. Ik maak wat tijd voor haar vrij, zodat ze haar verhaal kan doen. Samen bespreken we of we haar zorg wat moeten uitbreiden. Ik overleg met de huisarts en breng meteen het team en de planning op de hoogte. Zo proberen we de zorg zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van de cliënt. We vinden het in ons team belangrijk om met regelmaat wat extra tijd voor cliënten vrij te maken, om te praten over hoe het met ze gaat, waar ze mee zitten, of zomaar om een gezellig babbeltje te maken. Zo leer je de cliënten echt kennen.
In de middag heb ik een beeldbel afspraak over een nieuw project waar we mee bezig zijn: beeldschermzorg! We doen regelmatig pilots en als HBO verpleegkundige draag ik ook bij aan de implementatie van nieuwe dingen, waaronder bijvoorbeeld beeldbellen met cliënten, interessant!

Ik werk om het weekend, altijd in de even weken. Dit weekend heb ik twee ochtendroutes gepland staan. Ik vind werken de weekenden altijd heel relaxt, even geen overleg, belletjes van andere disciplines en extra taken, maar echt tijd voor de cliënten. Aan het eind van mijn route check ik of mijn collega’s ook klaar zijn, zodat we allemaal van onze vrije middag kunnen gaan genieten.
De werkweek is alweer omgevlogen! Wat zou me volgende week weer

Meer informatie?

Enthousiast geworden en wil je meer informatie? Stel al je vragen aan Bas van Liempt (06 – 4335 6909 of b.vanliempt@zorgmed.nl).

Het opvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van de sollicitatieprocedure en wordt door ons vergoed.

Solliciteer Direct!

Enthousiast geworden?
Wij horen graag van je.

Vul dit sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op.

Je mag je CV en motivatie alvast meesturen, maar voel je niet verplicht.
We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in.

Je kunt je sollicitatie ook rechtstreeks sturen naar b.vanliempt@zorgmed.nl

     

    Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandZorgmed is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

    Luisteren naar elkaar

    Zowel naar cliënten als collega’s.

    Haal jij energie uit een leuk team, een organisatie die naar je luistert en denk je graag mee?
    Dan is Zorgmed op zoek naar jou!

    Solliciteer Direct
    Persoonlijke groei

    Ambities om door te groeien? Zorgmed denkt met je mee!

    Werken in teamverband

    Wat we doen, doen we samen.

    DEEL DEZE VACATURE

    NAAR OVERZICHT VACATURES