DE ONT-MOETING

Niks moet en veel is er mogelijk

DAGBESTEDING ‘DE ONT-MOETING’ IN HANDEL

Niks moet en veel is er mogelijk. Vanuit Zorgmed bieden wij dagbesteding op onze prachtige locatie “De Specht” in het dorpje Handel. Midden in de natuur staat onze zorglocatie waardoor de verbinding met het buitenleven groot is. Het is een ideale plek om te komen genieten van de natuur maar uiteraard ook door de vele leuke binnenactiviteiten. We hebben een lange historie en sterke band met Handel. De Ont-moeting is gevestigd op het Strijbosscheweg 51 te Handel.

Onze locatie is in april 2020 geheel vernieuwd. Wij beschikken over een invalidentoilet en een eigen rustruimte.

De zorg van Zorgmed is als een warme deken, wat voelt als thuiskomen. Wij denken met u mee en kijken welke vorm van dagbesteding het beste aansluit bij uw wensen. Daarnaast biedt Zorgmed ook andere vormen van thuiszorg. Omdat we werken in kleine teams, hebben we de kennis in huis om flexibel en snel de beste zorg te bieden. U bent in vertrouwde handen.

Zoekt u een plek waar u een dagdeel of meerdere dagen per week kunt zijn? Heeft u door omstandigheden voor korte of langere tijd begeleiding bij dagbesteding nodig of zoekt u dit voor een partner of familielid? Neem dan contact met ons op.

VOOR WIE

Onze dagbestedingsactiviteiten richten zich op mensen die door lichamelijke en/of psychische omstandigheden voor korte of langere tijd begeleiding behoeven bij hun (veranderde) levenssituatie. Dit kunnen (jong-)volwassenen zijn met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS), ADHD en/of andere psychiatrische problematiek. Ook volwassenen met niet aangeboren hersenletsel, psychogeriatrische problematiek en mensen met een chronische ziekte kunnen bij ons terecht.

ACTIVITEITEN

We ondernemen gezamenlijk diverse activiteiten zoals bijvoorbeeld mozaïeken, bakken of een spelletje spelen. We nemen de krant door onder het genot van een kopje koffie en verzorgen gezamenlijk de lunch (welke bestaat uit een warme maaltijd). Daarnaast zitten we in een prachtige omgeving om een eindje te wandelen en in ieder geval te genieten van wat de natuur ons te beiden heeft. De huiselijke sfeer en het bekend zijn met de Handelse omgeving en cultuur staan centraal. De activiteiten worden verzorgd door mensen uit (de omgeving van) Handel.

WAAROM KIEZEN VOOR ZORGMED

  • Niets moet, veel mag
  • Locatie met veel mogelijkheden
  • Contact met anderen staat centraal
  • Grote verscheidenheid aan activiteiten
  • Flexibel, klein team van zowel gediplomeerde verzorgenden, verpleegkundigen en begeleiders als vrijwilligers
  • Opvang bij eenzaamheid, psychische problemen, geheugenverlies en lichamelijke problemen
  • Zorg voor en door inwoners van Handel en omgeving
  • ISO – kwaliteitscertificaat
CONTACT

INDICATIE AANVRAGEN?

Zorgmed kan u ondersteunen bij het aanvragen van een WLZ of WMO-indicatie.

KOSTEN

Heeft u een indicatie van uw gemeente op basis van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), dan betaalt u een eigen bijdrage. Zie www.hetcak.nl of neem contact op met uw gemeente voor meer informatie.

Heeft u een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg (WLZ), dan betaalt u een eigen bijdrage. Zie www.CIZ.nl voor meer informatie over de indicatie, zie www.hetcak.nl voor uw eigen bijdrage. 

Heeft u vragen? Belt u ons dan gerust op 040 – 251 78 30.